Leesvoer - Martin Gaus: “Fantastisch dat er nu een effectieve gewrichtenkuur voor honden is.”
Martin Gaus: “Fantastisch dat er nu een effectieve gewrichtenkuur voor honden is.”
Nog steeds kan Martin Gaus volop genieten van ravottende honden. Maar als geen ander kent hij ook de keerzijde van het hondenleven. “Maar liefst één of de vijf krijgt last van gewrichtsklachten. Meestal is slijtage van het kraakbeen in de gewrichten de grote boosdoener. Dan krijgt de hond problemen bij het bewegen. Synopet houdt de gewrichten soepel, zodat honden tot op hoge leeftijd speels en actief kunnen blijven.”

‘Hondenman’ Martin Gaus is enthousiast over deze gewrichtenkuur voor honden. Zijn ervaring is dat deze combinatie van vloeibare GLMax® Groenlipmossel met Bio-curcumine (BCM-95®) en Zwarte bes-blad zeer effectief werkt. Synopet vermindert de ontstekingen in de gewrichten en herstelt het beschadigde kraakbeen.

“Deze formule wordt al meer dan 30 jaar door topruiters gebruikt om hun kostbare ren- en springpaarden in topconditie te houden. De gewrichtsbelasting is daar immers erg hoog. Nu is dit middel ook geschikt gemaakt voor honden,” aldus Martin Gaus.

Ondersteunt kraakbeen

Synopet pakt bewegingsproblemen bij honden completer aan. De Groenlipmossel uit Nieuw-Zeeland bevat een uitgebreid scala aan Omega-3 vetzuren, waaronder een aantal zeldzame, die niet in visolie voorkomen. Deze vetzuren bestrijden de ontstekingen in de gewrichten. Daarnaast bevat de Groenlipmossel van nature Glycosaminoglycanen, die dezelfde werking hebben als Glucosamine en Chondroïtine. En dat is het ondersteunen van kraakbeen.

“Aan diervoeders wordt vaak Groenlipmossel toegevoegd. Tijdens het fabricageproces van de mossel tot poeder gaan echter veel ontstekingsremmende stoffen verloren. Bij de vloeibare vorm in Synopet wordt de mossel in één keer onder hoge druk vloeibaar gemaakt, via een koud proces. Daardoor is de ontstekingsremmende werking nog net zo krachtig als die van de onbewerkte Groenlipmossel,” legt Martin Gaus uit.

Gratis boekje met beweegtips

Aan Synopet is voorts Bio-curcumine (BCM-95®) en Zwarte bes-blad toegevoegd. Ook deze ingrediënten helpen bij het behoud van een goed gevoel in de gewrichten. Omdat de gewrichtenkuur vloeibaar is, kan het gemakkelijk toegevoegd worden aan het eten. De smaak is zo aangenaam, dat honden Synopet als een traktatie zien. Synopet is verkrijgbaar bij de dierenarts en dierenspeciaalzaak. Twee volledige kuren per jaar (van 25-40 dagen) zijn voldoende voor gezonde, soepele en pijnvrije gewrichten. Dat betekent dat uw hond lekker kan blijven bewegen. Hoe u daar samen meer plezier aan kunt beleven? Download het gratis boekje met beweegtips voor honden van Martin Gaus via: https://www.bewegenzonderpijn.com/beweegtips-honden en maak kans op een van de Synopet Hond flessen voor soepele gewrichten.


Deel op Facebook