Leesvoer - Verras je hond met Valentijnsdag
Verras je hond met Valentijnsdag
Laat zien hoeveel je van je viervoeter houdt met een paar overheerlijke zelfgemaakte hondenkoekjes. De hond weet natuurlijk niet dat het Valentijnsdag is, maar hij zal het zeker enorm waarderen. En weet je wat het leukste? Je kunt het allemaal thuis maken: simpel, snel en makkelijk.

Isabel Ramos van HOND bakt regelmatig homemade koekjes voor haar eigen hond Bodhi. Het is bij haar thuis een groot succes en daarom delen wij graag haar recept! Met slechts vijf ingrediënten is het gemakkelijk te bereiden. Zo wordt jouw hond óf Buurhondje ook verwend op de dag van de liefde.

Gezonde koekjes met sardientjes

Wat heb je nodig?

  • 1 blikje sardientjes (op water)
  • 1 kopje wortel (geraspt)
  • 2 ½ kopje kikkererwtenmeel
  • ½ ei
  • 1 eetlepel kurkumapoeder

Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten door elkaar. Maak balletjes van het deeg en druk ze een beetje plat. Rol het deeg tot een lap van ongeveer 1/2 cm dik en steek er kleine vormpjes uit. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een hartvormpje. Bak de koekjes 20 minuten op 175C. Zet de oven uit en laat de koekjes erin afkoelen.

Fijne Valentijnsdag en eet smakelijk (buur)hondjes! Wij gaan het in ieder geval proberen! Sturen jullie ons foto’s van jullie bakkunsten?

P.S. Heb je nog geen hond om te verrassen op Valentijnsdag? Ga naar www.buurhondje.nl en vind jouw viervoetige Valentijn!


Deel op Facebook